Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

sunnuntaina, tammikuuta 11, 2009

Asiaan!

Antti rupesi heti töihin ja majoittuikin sitten.

Vuoden 2009 toinen kurssi on silkkaa sarjakuvaoppia. Antti Hintsa Taideteollisesta korkeakoulusta tuli hommiin. Eilen harjoiteltiin kerrontaa Väärä planeetta -tehtävän avulla. Tänään opiskeltiin sarjakuvaa haiku-runouden kautta.

Kritiikkityöt tehdään sitten omalla ajalla huomiseksi. Kritiikki on ehkä katsottavissa Floobs palvelussa, etsi limingantaidekoulu-kanava. Nyt on jännää, saako blogin siirrettyä koulun uuteen osoitteeseen. Huomaa, että sähköpostiosoitteet ovat nyt .fi-loppuisia.

3 Comments:

Blogger Keijo Ahlqvist said...

Näyttää siltä että blogi siirtyi mutta kommentit viittaavat yhä vanhaan osoitteeseen.

13.1.2009 klo 17.50.00  
Blogger Mari said...

hyvä ANTTI!! Olipa hassu kuva, en meinannu tunnistaa eka...

13.1.2009 klo 23.05.00  
Anonymous Anonyymi said...

Kyllä minä tunnistin antin heti...sama hymy,nassu ja kaikki. Ei olisi tarvinnut kuvatekstiä siihen kertomaan kuka siinä on :) Oikein paljon iloa ja jaksamista harjoitteluun ja kouluun ylipäänsäkin, Antti. Ja onnea. Jos on hyvyyttä, kiltteyttä ja empatiaa, niin kaikki järjestyisi... Toivon sinulle sitä. Olet lahjakas, motivoitunut, ahkera, tunnollinen ja pärjäät varmasti opinnoissa ja tulevaisuudessakin..Tiedän sen :)

-niiskuneiti

21.1.2009 klo 2.41.00  

Lähetä kommentti

<< Home