Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

torstaina, helmikuuta 08, 2007

Värien annostelua

Marja osaa jo ennestään aika paljon.

Nolo myöntää mutta en näköjään tienny väriopista paskaakaan siihen nähden kuinka paljon tänään siitä opin. Toivottavasti penskatki. Vaikka ne jotka olis tarvinnu juuri tämän päivän vesiväriopastusta, lintsas.

Mää en tajuu: maksetaan tuhansia euroja opiskelusta ja sitte jätetään ottamatta sitä oppia joka on muutaman askeleen päässä. Vielä tämän maan laadukkainta - eikä edes tylsää.

Syy miks paasaan siitä usein julkisesti on että se todella sattuu. Tuskaa nähdä kuinka upeitten ihmisten pikkuturha typeryys ja mukavuudenhalu kostautuu tulevaisuudessa, vaikka ihmisten blogeista saa lukea kuinka tympeetä on istua kaupan kassana tai siivota ravintolanvessoja ilman toivoa paremmasta, eikä työn päälle edes jaksa piirtää.

3 Comments:

Blogger Mari said...

oi kun on komee!

Onko tältä tekijältä jossain jotain lisääkin?

joo, soo soo, ei saa lintsata! (tosin meikäkin lintsas tänään koko päivän UPS :D mut en mä laiskotellu, ku ihan työasioita järkkäsin vaan juu;)

8.2.2007 klo 21.32.00  
Anonymous Anonyymi said...

Eikös vaan Marja olekin taitava? :D Sen tekemiä juttuja, mukaanluettuna jatkuva nettisarjakuva, on vaikka millä mitalla sen kotisivuilla: www.pihlaja.net/kirjoitukset

8.2.2007 klo 21.59.00  
Anonymous Anonyymi said...

Hitsi, mäkin haluisin värioppiin, vielä just sarjakuvaan räätälöityyn. On vähän vaktat unohtunu. Mut kai se kerran opittu ja harjoiteltu on (lihas)muistissa.

8.2.2007 klo 22.25.00  

Lähetä kommentti

<< Home