Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

torstaina, helmikuuta 01, 2007

Jotkut joutuu käymään töissä samalla kun opiskelevat

Kuten Kipinä-Mikko valitti, kuvitus blogissamme on usein täysin asiaankuulumatonta. Mutta voiko pyjamabileet olla kuulumatta asiaan, kun eräs opiskelijamme (Tubin nimeä en viitsi mainita henkilöllisyyden suojaamiseksi) jäi siivoustöittensä päälle luokkaan yöksi.

Merkittävä päivä. Nettisarjakuvakurssi on sujunut harvalukuisasti mutta tuloksellisesti. Muutama ihminen on saanut aikaan perin tuoreita sarjakuvatoteutuksia. Toistaiseksi olemme käyttäneet Flashia, kun Jylhän Mikko osaa sitä niin toimivasti opettaa.

Tänään Laila Arvolan toteutus voitti minun ehdottoman suosioni, mutta Miisa ja Kipinä-Mikkokin saivat omaperäiset flässisarjat aikaan, ei tosin vielä nettiin asti. Nellin harjoituskin on kiehtova, ja Jaakolla on jotain jännää tulossa niin kuin Inarillakin.

Kyllä, tämä on monipuolisin sarjakuvakoulu.

No ainakin hauskin.

2 Comments:

Blogger valyrayta said...

LAILA ON NERO!!!

2.2.2007 klo 3.00.00  
Blogger Rami Selin said...

Nero unohti, että paperisissa sarjakuvissa lukija pystyy palaamaan edellisiin ruutuihin. Tässä se ei ole mahdollista (paitsi aivan lopussa voi palata alkuun, mutta mumumum...).

Hienoa työtä siitä huolimatta.

Itse olen jumittunut siihen uskoon, että sarjakuva on painotuote. Kiva silti nähdä, että toiset ovat valmiita kehittämään verkkoon jotain uutta.

2.2.2007 klo 6.31.00  

Lähetä kommentti

<< Home