Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

sunnuntaina, tammikuuta 28, 2007

Valmentaudu sissiksi

Nummilla on hyvä osa - hän on saanut istumatyötä.

Ennen kuin alatte haaveilla taiteilijan urasta tai muusta kulttuurityöstä, käykää lukemassa tätä. En neuvoisi äänestämään tulevissa Suomen korkeimman päättävän elimen vaaleissa. Ehdokkaiksi ei oteta kuin niitä jotka suostuvat tappamaan taiteen ja tieteen.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Sitä suuremmalla syyllä uurnille - emmehän tahdo uutta Karpelanaattoria tulevaan hallitukseen?

29.1.2007 klo 15.23.00  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Katsos, uuden puolueen perustaminen on tehty mahdottomaksi, ja vanhat tuhoavat kulttuurin yksimielisesti. Kukaan ei enää edes odota että yksittäinen ehdokas pitäisi lupauksiaan läpimentyään. Paitsi kokemattomat nuoret. Siksi nuori ihminen voi hairahtua äänestämään jotain ehdolla olevaa.

Muista: jos olet äänestänyt, olet myös vastuussa tulevan eduskunnan tekosista niille, jotka jättävät protestiviestin, eli hylätyn äänen.

Eli käy äänestämässä mutta osoita vaikka itseäsi äänestämällä, että et hyväksy nykyistä epäinhimillistä yhteiskuntaa, jonka demokraattisuus on enää sitä että täällä VOI jättää protestiäänen.

1.2.2007 klo 12.48.00  

Lähetä kommentti

<< Home