Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

sunnuntaina, helmikuuta 04, 2007

Kvaakissa aletaan kilpailla sarjakuvin

Waden selostusta muokkaillen:
"Kupla on Kvaakin järjestämä sarjakuvakilpailu, jonka raatiin kuuluvat kaikki Kvaakin jäsenet. Kilpailun tarkoitus on saada suomalaista sarjakuvaa kehittymään, kustantamoita ja ylipäätään sarjakuvantekijöitä tai tiimejä löytämään omiaan. Kupla on tie sarjakuvamarkkinoille ja mahdolliseksi Pätkä-ehdokkaaksi. Koko kampanja kestää yhteensä reilu puoli vuotta, välierineen ja finaalineen. Alkukarsintoihin voivat kaikki osallistua lähettämällä tähän ketjuun (osoite lopussa*) vapaavalintaisen sarjakuvasi. Maaliskuun viimeinen päivä (la 31.3) niistä järjestetään äänestys. 10 parasta jatkavat puolivälieriin. Äänestäjinä toimivat kvaaklaiset. Aihe on vapaa. Voit lähettää myös vanhemman työsi. Huomioi, että työn lähettäjä saa olla vain tekijä/tiimi itse, ja se pitää olla sekä tekijän että teoksen nimellä varustettu."

Suosittelen osallistumista. Kerrankin sarjakuvakilpailu, jonka voittajan päättävät sarjakuvanlukijat. Ei enää tekotaiteellista paskaa. Ei enää maidon happanemiskuvauksia. Uskon että kustantajilla ja julkaisijoilla ei ole varaa olla seurailematta kilpailun etenemistä ja tekemättä merkintöjä pieniin pinkkeihin muistikirjoihin, koska täällä esittäytyvät sekä piirtävä että ostava yleisö.

Jukka Kostet saapui pitämään sarjakuvaväriopin kurssia. Se alkaa auditoriossa maanantaina 5.2. klo 9.30. Ostakaa vesivärit ellei teillä ole. Vesiväritykseen sopiva paperi on enemmän kuin suotavaa (ei, kopiopaperi ei sovi).

Jos joku yrittää väittää että on suorittanut vastaavan jossakin aiemmassa koulussa, todettakoon ettei tätä väriopin kurssia ole pidetty koskaan universumin historiassa niin kuin ei mitään muutakaan kurssia Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla. Täällä sentään kehitetään aina jotain uutta.

*) (http://www.kvaak.fi/keskustelu/index.php?topic=7738.msg144547;topicseen#msg144547)

0 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home