Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

maanantaina, helmikuuta 12, 2007

Opiskelua vai oleilua?

Jotkut eivät pidä tietokoneista eivätkä siksi halua opetella julkaisun tekemistä Indesign-ohjelmalla. Se kuitenkin kuuluu opetusohjelmaan kuten internetjulkaisu ja kuvankäsittelykin. Sarjakuvia ei voi julkaista ammattimaisesti ilman tietokoneita.

Miukki antoi asiallista palautetta, ettei opiskelijoita pitäis potkia töihin tai syyllistää lusmuilusta. Ja että pitäis olla joku kiltti. Hyvä on sitten. Oon kiltti. : ) Mutta muutaman harvan kiinnostuneen takia ei kyllä huvita uhrata vapaa-aikaansa opetuksen valmisteluun. Rupeen lukemaan kirjoja ja piirtelemään juttuja. Hoitakaa hommat, se on sitten itsepalvelu, jääkaapissa on valo.

Johannes Rojola teki aikoinaan animaatiolinjalla koko kouluvuoden puolitoistatuntista legoanimaatioelokuvaa Tapporalli 2. Katsoimme sen tänään ja se on hieno elokuva. Toivottavasti se kannusti eikä herättänyt kateutta ja syyllisyyttä. Ohessa valokuva näytöksestä jossa (sensuroitu). Elokuvan voi ladata täältä.


P

3 Comments:

Blogger HeidiR said...

Ootkos Keijo käynyt koskaan Forssassa? ;)

Siteeraan tässä tämän päivän Ilta-Sanomia:

Kymmenien suomalaisten postiluukusta on viime päivinä tipahtanut Riitta Väisänen allekirjoituksella vaaleanpunainen kirje. Kirjeessään Väisänen kertoo rakastuneensa viime kesänä Forssan raveissa melkoiseen namuun Keijoon ja myyvänsä tilansa ja tallinsa.

"Lempi roiskahti aika tavalla ja nyt me ollaan jo Keken kanssa panemassa hynttyitä yhteen ja muuttamassa Turkuun!" Kaupan päälle Väisänen lupaa intialaisen päähieronnan ja tulevansa lauantaina korvapuustien kanssa kauppoja hieromaan.

12.2.2007 klo 18.33.00  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Forssassa laukkaan ahkerasti ja Turussa ravaan yhtenään. Väisänen ei ole mun tyyppiä:

"Kirje, jossa hurvittelen Keijon kanssa, vähättelee jollakin tavalla kyllä minun elämänarvojani, Väisänen harmitteli. "

12.2.2007 klo 19.21.00  
Anonymous Anonyymi said...

Aloin lataamaan tapporalleja. JA NIITTEN ON PARASTA OLLA HUIPPUJA! mua kiukuttaa nyt... :/

Taannun, onpa jännää. Pelastaako Rojun leffataide taantumiselta? Toivottavasti!

12.2.2007 klo 19.47.00  

Lähetä kommentti

<< Home