Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

torstaina, marraskuuta 23, 2006

Pitkästä aikaa unikuvia

Tämä löytyi Kvaakista:

"Z on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä sitoutumaton aikakaus/lifestyle -lehti jonka painos on noin 7000 ja levikki maanlaajuinen, lukijakunta laidasta laitaan. Pääpaino on kuitenkin seksuaalivähemmistöjä koskevissa asioissa. Kyseessä ei kuitenkaan ole tiukkapipoinen järjestölehti, vaan sisältö on varsin rentoa ja viihteellistä, asiaa unohtamatta.

Otamme mielellämme vastaan lyhyitä, maksimissaan lehden sivun pituisia, mieluiten värillisiä, humoristisia sarjakuvia. Sinun ei tarvitse itse kuulua vähemmistöön, riittää että löytyisi näkökulmaa asiaan ja kiinnostusta ihmisoikeus"taisteluun", sillä lehteä tehdään pääosin vapaaehtoisvoimin. Julkaistusta sarjakuvasta maksetaan kuitenkin pieni korvaus.

Itse olen piirtänyt lehteen satunnaisesti muutaman vuoden ajan, ja olen suosinut itseironiaa ja lämmintä huumoria, stereotyypeille, ja kaikille ennakkoluuloille ja asenteille nauramista. Ottaisin mielelläni vastaan myös ideoita ja käsikirjoituksia, koska omat ideat alkavat olla loppuunkulutettuja.

Pistetään vauhtia tähänkin genreen Suomessa! Ideana olisi tulevaisuudessa julkaista myös kokoelma suomalaisesta vähemmistösarjakuvasta.

Jokainen kuuluu johonkin vähemmistöön."


Opiskella sarjakuvalinjalla = kuulua vähemmistöön.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kaipasin näitä kuvia ihmisistä aidoimmillaan. Ei ne niin ahkeria voi olla ettei ne nuku.

24.11.2006 klo 0.03.00  

Lähetä kommentti

<< Home