Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

keskiviikkona, marraskuuta 15, 2006

Tautinen aika


Tänään mun piti perua perspektiiviluento. Aamulla päänsärky esti aineistoon tutustumisen. Äsken pakotus loittoni kun löysin vanhan Panacodin. Ipumaxit ei auta mitään. Kävin työpaikalla ja laskin 14 opiskelijaa, loput sairaana tai muilla teillä. Onneksi Roju ei tullut tähän sumaan.

Kikru kävi taas Alleineen tervehtimässä. Mikko ensin suunnitteli lumipalloväijytystä mutta vauvan näkeminen sai hänet heltymään, kuten kuvasta näkyy. (Kuva siis Mikosta, ei vauvasta.)

4 Comments:

Blogger Keijo Ahlqvist said...

Joku on vienyt pitkävartisen niittaajan. Impivaarasta ei saa viedä pois tuommoisia perustarvikkeita.

15.11.2006 klo 21.10.00  
Anonymous Anonyymi said...

Hei täältä Espanjasta! Opettajat jaksavat ihastella täällä kuvapäiväkirjaani, etenkin kun se sisältää runsaasti viittauksia tähän kyseiseen Galician maakuntaan viime kesän reissailun seurauksena. Piirustuskurssin opettaja antoi tehtäväkseni tehdä kokoelma päiväkirjani sivuista valokopioimalla aukeamia isolle arkille. Maalauksen opettaja ihmettelee maalaustyyliäni eikä ymmärtänyt kuvaan kätkettyä Goatse -viittausta. Jos et Keijo sinäkään tiedä mikä on Goatse, uskoisin että joku sarjakuvalinjalaisista osaa kyllä auttaa!

Flunssan olen onnistunut välttämään vielä toistaiseksi, vaikka välillä kurkussa on tuntunut ilkeältä. Olen silloin aina nukkunut kaulahuivin kanssa. Auttaa kummasti tässä kosteassa ilmastossa.

Piakkoin aukaisen YouTubeen videoblogin, voin ilmoittaa siitä sitten uudestaan vaikkapa tänne.

Niin ja terveiset serkulle jos hän vielä siellä opiskelee!

0

17.11.2006 klo 0.00.00  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Tänään juuri löysimme serkkusi kanssa vanhalta koneelta kuvasi. Hän sanoi siitä jotain aika arkista, krhm.

Goatsea on joskus tarkasteltu, kuinkas muuten.

Älä saa tauteja.

17.11.2006 klo 1.02.00  
Anonymous Anonyymi said...

Serkku kiittää terveisistä. o/

E

17.11.2006 klo 14.50.00  

Lähetä kommentti

<< Home