Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

lauantaina, marraskuuta 18, 2006

Tiedoksi


Kello on puoli kolme yöllä eikä Pikku-Arvola ole rauhoittunut. Täällä ramppaa yhä juoppoja.

Vaikka Limingan taidekoulu on hyvä työpaikka, en voi jatkaa täällä ellen saa nukkua. Kävin jo lokakuussa sairaslomalla paikatakseni univelkoja.

Ei siinä ole järkeä. Nähdään sitten kun koulussa arvostetaan opiskelua enemmän kuin muka-taiteilijaelämää.

13 Comments:

Blogger Mari said...

Keijjo-pieni, muuta vaikka Ouluun ja käy töissä täältä niin kuin Ville. Erota työ ja vapaa-aika... Niin no, taas pata kattilaa neuvoo vai miten se menee se sanonta, mutta oikeesti. Ei sun tartte siellä päivystää 24 h. Sanon vaan....

18.11.2006 klo 11.26.00  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Mari-kamu oot ihku.

Sinäkään et voinu asua täällä kun muutama bailaaja sabotoi opiskeluhaluisten elämää.

En pysty asumaan muualla kun mulla on tonni matskua jota käytän koko ajan. Yritetty on.

Vituttaa pikkuisen pukeutua vapaaehtoisesti natsikamppeisiin - mutta takaan että tästä talosta vielä meteli loppuu.

18.11.2006 klo 13.12.00  
Anonymous Anonyymi said...

Mä en tajuu miksi Keijon pitäs muuttaa. Se ei oo oikeudenmukaista. Niiden meuhkaavien apinoiden pitäisi muuttaa jonnekin ja rauhallisempaa porukkaa tilalle!

Kaikella ystävyydellä.

18.11.2006 klo 17.48.00  
Anonymous Anonyymi said...

Ai... se hiljaisuus oli sittenkin vaan vieraskoreutta, Aura ja mää aiheutettiin tilapäinen muka-hiljaisuus. Johan on.

Antakkee Keijon nukkua suakelin tolliskot. >:(

18.11.2006 klo 20.24.00  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Ei minusta ollut vieraskoreutta varastaa teidän ruokia ja sirotella jauhelihaa keittiönlattialle.

18.11.2006 klo 20.33.00  
Anonymous Anonyymi said...

Keijo sulla on oikeus vaatia yöunet! Mitä aiot tehdä niille? Mitä on natsikamppeisiin pukeutuminen? Mitä tapahtuu? Ekkai sää taas paennut paikalta? Mitä?

18.11.2006 klo 22.43.00  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Natsikamppeisiin pukeutumisella tarkoitan että kun on luonteen ja tasa-arvokäsitysten vastaista komennella ja rajoittaa ihmisten elämää, semmoisesta toiminnasta joko tulee syyllisyydentunteita tai sitten muuttuu oikeaksi komentelijaksi eli natsiksi.

En siedä huonoa omaatuntoa, joten alan natsiksi ja perustelen ihmisoikeusloukkauksiani vahvemmanoikeudella. Missäs se muovikuulapyssy olikaan..?

18.11.2006 klo 22.58.00  
Anonymous Anonyymi said...

Nyt kyllä jo potkaset ne piipin piipit helevettiin Pikku-Arvolasta! Ettikööt perkele jonkun muun paikan riehua... Kunhan ei Impivaaraa.

19.11.2006 klo 0.38.00  
Anonymous Anonyymi said...

Ei tarvita natseja, kun sovitellaan eloisat ihmiset toistensa seuraan saman katon alle ja hiljaiset ihmiset toiseen talouteen. Tällainen tarkoitus varmaan alunperin olikin, mutta se meni käteen niinkuin kaikki aina. Jos asiaa ja ihmisten tarpeita voidaan tarkastella hikeytymättä niin ehkäpä jossain talossa saa vielä tupakoidakin, kuten turhaan halveksitulla 80-luvulla.

Ymmärrän kyllä, ettei kukaan halua lähteä mistään - ellei jotain todella paljon parempaa ole tarjolla. Tai sitten elämän pitää muuttua helvetiksi, niinkuin sillä on tapana muuttua.

Kirjoitan tämän anonyyminä, koska en kestä itseäni sanojeni takana.

19.11.2006 klo 1.14.00  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Voipi olla noin, anonyymi. Humaani tyylisi paljastaa sinut. Sanon kuitenkin vielä tämän, valvoessani taas yötä kun tiedän että souvi jatkuu.

Mulla on valita kaksi tapaa suhtautua työhön sarjakuvalinjan vetäjänä. Joko:

- hoitaa vain hommani ”kahdeksasta neljään” ja erottaa työaika ja oma aika. Silloin en välitä sarjakuvalinjan ja Limingan taidekoulun tulevaisuudesta enkä kehittämisestä. Sillon työ on rahanansaintakeino ja aamut ovat vastenmielisiä.

Voin myös:

- pitää työstäni ja pitää sitä merkityksellisenä, jolloin haluan tehdä joka vuosi kaikki asiat hiukan paremmin kuin ennen. Tunnistan heikot kohtani ja toimin niiden vahvistamiseksi. Hyväksyn työn osaksi elämääni ja teen sitä iltaisin, viikonloppuisin ja lomilla.

Päätin jo, että koska en ole syntynyt lehmäksi, en myöskään suostu törröttämään päivät lypsettävänä ja märehtimään illat viihdettä. Teen mieluummin työtä joka saa muutaman ihmisen voimaan paremmin ja vähentämään typeryyttä.

Tähän liittyy, etten katso vierestä kuinka typerykset tekevät mahdottomaksi opiskelun sellaisilta ihmisiltä, jotka ovat itse tai vanhempiensa tukemana investoineet merkittävän määrän rahaa saadakseen opiskella sitä mitä haluavat.

Ei ole hauska nähdä kuinka yhdet huuhtelevat maksaansa etanolilla joka saatanan yö kun toiset säännöstelevät vitun nuudeleitaan tai joutuvat keskeyttämään opiskelun kokonaan rahojen loputtua.

Ja juu, tunnistan moralisminhajun mutta porkkanat aiheuttavat suolikaasuja.

19.11.2006 klo 3.21.00  
Anonymous Anonyymi said...

Oikeesti, kyllä mää olisin varmaan vedelly ympäri korvia jos siellä vielä olisin. Kovemmat otteet pikkujuopoille :D Anna PALJON ylimääräistehtäviä opettajan turhasta valvottamisesta tai rupea itse mesoamaan silloin kun ne nukkuu.
Viimeksi kun meillä oli huoppo, se nukahti meidän sohvalle ja otinpa minä tussin. Oli kiva varmaan herätä aamulla naama piirreltynä.

Höm, potkikaa mesoajat pois. Kyllä Keijjo-sedällä pitäs keinoja olla ;D

19.11.2006 klo 19.03.00  
Anonymous Anonyymi said...

Olin mä huomaavinani, että se vieraskoreus alkoi pikkuhiljaa kadota siinä loppuvaiheessa... Mut käsittääkseni ruuat söi ja keittiön sotki joku ei-Pikku-Arvolalainen, saatan tietty olla väärässä.

Mut hei, tarvii se lattiakin ruokaa. Oli huomaavaista sirotella sitä tasaisesti koko lattian täydeltä niin jokainen parketinkappale sai varmasti kyllikseen... ;)

Ei opettajien tarvi lähteä parin känniääliön takia. (Sen enempää kuin opiskelijoidenkaan alistua siihen ettei öisin saa nukkua.)

20.11.2006 klo 12.33.00  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Tänne tulee noita moninkertaisia kommentteja, johtuneeko Bloggerin beetaongelmista. Poistelen tuplia, mutta jää "kannot" näkyviin.

Kyllä tänne rauha syntyy ja hyvät tavat vallitsee. Minäki rupeen harjotteleen hymyilemistä.

20.11.2006 klo 18.32.00  

Lähetä kommentti

<< Home