Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

torstaina, marraskuuta 17, 2005

Runoiltamat

Englannista kaksikielisen runoteoksen julkistamistilaisuudesta suoraan Liminkaan saapunut lyyrinen shamaani Nimeä En Muista esitti tinkimättömästi tuotantoaan. Essi arvostaa. Voi Iida kun et nähnyt...

Tavattoman uutta: kirjoittajalinjan työtila täyttyi illalla opiskelijoista ja oululaisen runoyhdistys Huutomerkin jäsenistä, joiden toinen toistaan vangitsevimpia runoesityksiä saimme seurata kunnes sakki lähti yhteissaunaan, jossa taas kuultiin kitaramusiikkia.

Ville soitti väliajoilla Coltrane-jazzia mutta isännöi muuten hienosti.

Runous on kaikki! Kun Krankka avataan, järjestäkäämme siellä joka keskiviikko runoiltoja. Haluan lausua turkulaista Oi sa -runoutta niin että sorsanmetsästäjiltä sulaa haulit piippuun.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

tippadaa tappadaa tipitapadaa.
Kuule, ko meillei ollu kelläänkä mittään kameroita mukana (tai siis mulla oli vaan en muistanu ja jaksanu ottaa pois laukusta) ja ku sulla oli, nii jos ois semmosia esityskuvia joita kehtaisit luovuttaa huutomerkin nettisivuille laitettavaks nii ois kyllä kiva. Nuo Hirvosen Esasta napsitut otokset on ainaki mukivia. sielä ko o vähä heikosti kaikkee tätä multimeediaa siellä meijjän sivustolla.

20.11.2005 klo 0.51.00  

Lähetä kommentti

<< Home