Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

maanantaina, marraskuuta 07, 2005

Jatko jatkuu

Mallin piirtäminen jatkuu. Ensin piirrätti Ville krokiita miesmallista, sitten minä esittelin samaa mallia anatomian kannalta ja nyt Kikru opettaa omalla tavallaan naismallin haltuunottoa. Pitäisi jonkun tyylin tehota. Mallit ainaki on ykkösluokkaa, Timo ja Nina.

Teemme kaikkemme opiskelijoiden hyväksi ja mitä saamme kiitokseksi - solvausta! Vähän vain moitin Timoa (siis opiskelija Juuasta, ei malli) lintsaamisesta niin tuommoisen ilkeän sarjakuvan piirsi (tähän mahtuu vain yksi ruutu) (ja sitäpaitsi loppu oli suorastaan törkeä).

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kyllä se Keijo on niin, että olemme täällä omilla (vanhempien) rahoilla. Ei se välttämättä ole lintsaamista jos ei aina ole paikalla. Älä sinä ota siitä mitään pulttia (kata).

9.11.2005 klo 18.46.00  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

No hyvä.

Painostaminen tekee opiskelun entistä vastenmielisemmäksi. Ei saa ahdistella.

Kikru on kokeillut houkutella vohveleilla, ja porukkaa onkin paikalla kiitettävästi. Mitä mun pitäis tarjota? Tupakkaa?

Ei vaiskaa. Kikru teettää töitä ja auttaa oikeesti ihmisiä oppimaan. Ne jotka ei käy Kikrun tunneilla, taantuu. Siis taantuu, huononee! Koska maapallo pyörii, ne jotka törröttää maailmankaikkeuden koordinaantistossa paikallaan voivottelemassa elämänvaikeuttua ja vitutuksenvoimakkuutta ja pelaa videopeliä, taantuu.

Mulla on tukalia muistoja sarjislinjan alkuajoista jolloin erehdyin sanomaan, että sama se missä piirtää kunhan tulee valmista. Lopulta oli kaksi ihmistä tunnilla. Ilmapiiri eltaantui. Ei siellä juuri osaajia kehittynyt.

Jotkut ihmiset on täällä sanonu että on hyvä kun joku potkii perseelle.

En usko että VillePeen koti tykkäis jos tietäis ettei se tee täällä mitään. Hirvittää ajatella kuinka palautumatonta aika on: jos sätkii edes vähän koko ajan pysyy pinnalla. Jos vain lojuu, surkastuu ja uppoaa eikä jaksa nousta myöhemminkään.

On kai se joku vitun vastuu mullakin, kun kerran opin pitämään ihmisistä! Vittu mä lähen vittu vittuun, vääräluonteinen vitun ihiminen väärässä paikassa.

9.11.2005 klo 20.46.00  
Anonymous Anonyymi said...

niinpä niin...

"Ennen olis ollu nii jännää päästä matkustamaan, nyt vain vituttaa saatanan rasittava elämä."

mitä isot edellä sitä pienokaiset perässä

10.11.2005 klo 11.01.00  
Anonymous Anonyymi said...

Kyllä se on niin, että tämä on MAAILMAN paras sarjisschool, eikä vähiten KEIJON ansiosta. Sanokaa mitä sanotte ja vaikka sanoisittekin.
... eiköhän ruveta hommiin ja jatka Keijo samalla tavalla!

10.11.2005 klo 13.16.00  
Anonymous Anonyymi said...

Elkääs lapset nyt tapelko...

Vaan kyllä Keijo on oikeassa siinä, että kehittymisen eteen pitää tehdä töitä... aina joskus sarjislinjalla nääs on ihmisiä, jotka eivät koskaan käy tunneilla tai tee kehittymisen ja oppimisen eteen mitään edes vapaa-aikana. Ja usein samat ihmiset haluavat kuitenkin oppia.

Onhan se jokaisen oma asia, mutta taidekouluvuoden voi joko käyttää hyödyksi tai heittää aika ja rahat hukkaan sleguillen... (Välillä saa toki sleguilla. Nykyään arvostan sitä jos on aikaa olla tekemättä mitään järkevää. Ja viikonloput on kiva pitää vapaana.)

...Mutta ei kannata hankkia rasitusvammoja. :/

- aura

11.11.2005 klo 22.41.00  

Lähetä kommentti

<< Home