Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

lauantaina, lokakuuta 25, 2008

Marraskuun sarjakuva-albumi

Antti Ahonen teki sarjislinjalla värialbumin jo vuonna 2001. Tämä ei ole siitä.

NaNoWriMo on kirjoittajien hanke, jossa marraskuun aikana kirjoitetaan 50 000 sanan romaani. Lopputulos saa olla paska, pääasia on saada se aikaan.

Kokeilemme sarjakuvalinjan jatkokurssilaisille tehdä sarjakuva-albumi kuukaudessa piirtämällä joka päivä pari sivua ja saamalla aikaan 48-sivuinen albumi. Lopputuloksen ei ole pakko olla paska eikä hyvä, kunhan se on ehyt albumi. Nyt pitäis olla hyvä vire kun on kakkosnelonen alla.

Muura, Kipinä ja Papa lähti jo mukaan. Mitäs jos koko yläkerta tekis albumin pois alta. Viimeistelyyn olisi sitten yllin kyllin aikaa, ja jatkotoimiin. Todistelemisen tarvetta ei enää olisi.

Kuitenkin: Unnin kannattaa jatkaa projektia minkä on aloittanut. Ja Marihan teki jo elokuussa yli sata sivua sarjakuvaa - hän tietää jo - ja jatkaa joka tapauksessa omaa teostaan.

Muistakaa että ylitätte kymmenkertaisesti kirjoittajien tavoitteen. Jos yksi kuva vastaa tuhatta sanaa, sarjakuvantekijä tuottaa kuukauden aikana puolimiljoonaa sanaa.

0 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home