Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

tiistaina, syyskuuta 16, 2008

Miksi kävellä jos voi ajaa? Apurahoja haettavana


Opiskelijat eivät usein ole oikeutettuja apurahoihin mutta ei opiskelu ole apurahan saannin estekään.

Taiteen keskustoimikunnalla on makeimmat setelit. Lomake täältä, hakemus muotoilutoimikuntaan kun on sarjakuvasta kysymys:

Muotoilun kohdeapurahat yksityishenkilöille

Käyttötarkoitus: Taiteelliseen työhön liittyviin tarkoituksiin kuten näyttelykuluihin, näyttelyjulkaisujen ja muiden julkaisujen kuten kirjojen, cd-romien, dvd-tallenteiden tai internet-sivujen tekemiseen, teosten valmistuskuluihin, laitteiden ja materiaalien hankintaan, esittely- ja markkinointikuluihin. Tukea voidaan myöntää myös taiteilijoiden ja suunnittelijoiden omaehtoisten, uusien tuotannollisten hankkeiden edistämiseen: tuotteen suunnitteluun, tuotekehityksestä ja tutkimuksesta aiheutuviin kuluihin, prototyyppien ja koesarjojen valmistuskuluihin sekä tuotantomahdollisuuksien ja markkinoiden selvittämiseen. Lisäksi tukea voidaan myöntää työryhmien ylläpitämien taiteilijoiden työpajojen ja työtilojen perustamiskuluihin, varusteluun, kunnostuksiin ja toiminnan kuluihin, ei kuitenkaan vuokrakuluihin.

Hakemukseen tulee liittää hanketta tukevia, paperille tulostettuja kuvia (enimmäiskoko A4) hakijan aiemmista töistä.

Apurahat myönnetään seuraavan vuoden hankkeisiin. Apurahoista päättäessään toimikunta kiinnittää huomiota hankkeen taiteelliseen laatuun ja kustannusarvion realistisuuteen sekä huomioi hankkeen saaman muun rahoituksen.

Kenelle myönnetään: Yhdelle tai useammalle taiteenharjoittajalle (työryhmät).

Hakuaika: 30.9. mennessä. Viimeisen hakupäivän postileima hyväksytään, myös ulkomailta lähetetyissä hakemuksissa.

Lisätiedot: osastosihteeri Anna-Mari Lihavainen
puh. (09) 1607 7334, etunimi.sukunimi@minedu.fi

Täällä on muuten söpöjä juttuja liminkalaisilta.

0 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home