Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

tiistaina, huhtikuuta 01, 2008

Tekniikka takkuaa

Kun Paperiteollisuus-Suomesta ei saa ostettua kunnon luonnoskirjoja, Miukki ja muutama muukin sitoo itse.

Yritin tehdä markkinointivideota, mutta materiaali katosi kun Vista temppuili (taas). No, Unni varmaan onnistuu.

Ai niin, Unnista muistui mieleen, että Unna kävi tutustumassa sarjislinjaan. Tervetulloo ens kauelle, sovit kuule ihan tähän maailmaan.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Koneita on helppo syyttää silloin kun ei jaksa tehdä omia töitänsä. Jos Windows Vista ei käy omii tarkoituksiin niin normaali käyttäjä vahtaisi sen muuhun.

2.4.2008 klo 2.36.00  
Blogger Rami Selin said...

Miukki 2.0 on palannut?

Mutta onhan tuossa perää. Käyttöjärjestelmän (tai käytettävien ohjelmien) oikkuillessa kannattaa harkita vaihdosta, jos ongelmia ilmenee usein. Ainahan sitä voi soitella tekniseen tukeen, mutta sitä kutsutaan masokismiksi.

Ja kyllä, minulla Vista toimii täysin ongelmitta:)

2.4.2008 klo 2.49.00  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Ikävä kyllä XP ei ole enää vaihtoehtona, Microsoft pakottaa ottamaan Vistan. Linux ei toimi läppäreissä joissa tarvitaan erikoisajureita konekohtaisiin asetuksiin.

Rami, et saanut itsekään verkkolevyä näkyviin tässä Vistassa. Eikö normaalitoimintojen ole lupa odottaa toimivan ongelmattomasti? Atk-tuki-sivarikaan ei onnistunut, joten 2400 euron läppärillä ei voi tehdä perustöitä. Resurssienhallinta kaatuu usein kun siirtelee kansioita, sinullako ei käy niin? Järjestelmänvalvojan oikeudet ei riitä käsittelemään työpöydälle tuotuja kansioita, pitää käynnistää kone uudelleen. Äsken Sampo-pankki kaatoi Firefoxin, jonka jälkeen netti palasi vasta kun käynnisti koko koneen uudestaan.

Eipä omia töitänsä jaksa aina tehdä vapaa-ajalla. Niinpä en viitsi lähteä Tampere Kupliihin töihin, koska viikonloput ovat vapaa-aikaa, eikä ylitöistä makseta palkkaa. Eipä omia kirjojakaan tarvitse lainata kellekään.

2.4.2008 klo 8.22.00  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Vale-Miukille toivotan, että kaikkoa! Toimintasi on kuvottavaa.

On kohtuutonta, että Miukkina yleisesti tunnettu ihminen joutuu sanoutumaan irti jokaisesta häirikköviestistäsi.

2.4.2008 klo 15.41.00  

Lähetä kommentti

<< Home