Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

perjantaina, maaliskuuta 28, 2008

Sarjakuva menee kaupaksi tai ei mene

Muumi-piirtäjäorjien saanti on turvattu. Sarjakuvakapitalistit voivat kärrätä Limingasta koulutettuja viihteensuoltajia tehtaisiinsa.

Oulussa taas julkistettiin Rannan Villen Kajaani:

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Aivan, kuulkaa generalissimus Keijjoa. Älkää siis alentuko kansainvälisten riistokorporaatioiden orjiksi, niissähän joutuisi tekemään töitä oikeiden ammattilaisten kanssa ja piirtämään hyvin! Sen sijaan te vapaat ja oikeat sarjakuvataiteilijat; pysykää lujina ja muistakaa anoa vastikkeetonta apurahaa ja tukiaisia joka halvatun luukulta, kyllä se valtio huolen pitää.

Mikael, englantilaisten pankkiporhojen kätyri ja Suomen sarjakuvayhteisön pyöveli poistuu nyt näyttämään huonoa esimerkkiä ja tuottamaan amerikkalais-nipponilaista viihdejätettä. :)

29.3.2008 klo 11.18.00  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Oikein Mikael!

Mutta kun Tove Janssonin muumit on korporaation mukaan väärin piirretty, pidän vielä kynsin hampain kiinni ihanasta taiteellisesta vapaudesta.

Ja kyllä sinäkin apurahoista pääset osalliseksi, jos kerran suomalaisia kirjastoapurahoja pitää antaa myös Potter-Roulingseille vaikkeivät pyytäiskään.

Älä mee kauas, sua tarvitaan.

29.3.2008 klo 14.13.00  
Anonymous Anonyymi said...

Porvarisika Mikael satuu olemaan ainoaa laatuaan tällä hetkellä. Me tuemme Mikaelia.

-Katastrofikustannus

30.3.2008 klo 1.30.00  
Anonymous Anonyymi said...

Kiitos Keijjo, olemmekin aina halunneet esiintyä YouTubessa. :)

T: Marjaana & Atte

2.4.2008 klo 21.17.00  

Lähetä kommentti

<< Home