Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

torstaina, helmikuuta 28, 2008

Jarkko Mikkolan luento

Näyttelijä, näytelmäkirjailija, ohjaaja Jarkko Mikkola ei halua miellyttää, on ehdoton, etsii uusia näkökulmia ja saa aikaan keskustelua. Kun luennoitsija laittaa itsensä likoon, niin sitä on ilo seurata. Tällainen luento voi aiheuttaa itsenäistä ajattelua ja se on tunnetusti vaarallista. Siksi ymmärrän niitä television ja iltapäivälehdistön turruttamia ihmispoloja, jotka vetäytyivät muihin turvallisempiin askareisiin.

Pahasti näyttää siltä että maailmanhistoria-sarjakuvajulkaisun sivumäärä menee yli neljänsadan. Tervetuloa taittohommiin, Rami.

3 Comments:

Blogger Keijo Ahlqvist said...

Jarkko on jotenki huippu äijä Liminkaan.

Rami tietysti on jo piirrellyt omat historiansa jotka aikoo ujuttaa mukaan. Anne tulla, kyllä sinne vielä ne 50 sivua mahtuu.

28.2.2008 klo 17.41.00  
Blogger Rami Selin said...

Ville piirteli varjoja taivaalle kertomalla viikko sitten, että ne perkeleet olisivat mahdollisesti voineet jopa tehdä 500 sivua, joten tuo 400 on vain mukavaa kuultavaa. Nyt pitää vain tekaista sata sivua jostakin:) Ei vaineskaan: mulla on itselläni tekeillä toinen historiaan liittyvä tarina.

Jarkko on aivan mahtava. Muistelisin olleeni monesta asiasta erimieltä herran kanssa, mutta se intohimo jaksoi miellyttää.

28.2.2008 klo 22.12.00  
Anonymous Anonyymi said...

pyytäkää ihmeessä Jarkkoa uudestaan käymään. se on aivan ihana tyyppi, ja saa muutkin ajattelemaan omilla aivoillaan.
siitä sai jotenki hirveesti voimia, ku kuunteli sitä.

29.2.2008 klo 19.02.00  

Lähetä kommentti

<< Home