Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

tiistaina, helmikuuta 19, 2008

Pienlehti pelastaa

Veera-Peuta-Elli-Saltsu-nelikko teki Tampereelle pienlehden, jonka painos myytiin melkein loppuun. Onneksi Impivaaraan jäi pari kappaletta. Lehti on loistava ja muuten niin jurnuttava päivä pelastui. Mykistyneenä jään odottamaan Separisafari numero kakkosta.

8 Comments:

Blogger Keijo Ahlqvist said...

Mitä vv..!

Onko ne hupakot tehneet jotain?

19.2.2008 klo 22.57.00  
Anonymous Anonyymi said...

Jep. Separisafarista pitää varmaan ottaa toinen painos, että sitä riittää myös Keijjolle.

20.2.2008 klo 1.05.00  
Anonymous Anonyymi said...

Vau, ovat saaneet yhen lehden tehtyä! Pitääks nyt nousta vuorelle ja kailottaa tästä uskomattomasta urotyöstä, täh?!

21.2.2008 klo 2.57.00  
Blogger Miukki said...

Minä en sanoisi noin ilkeästi.

Niin, ja Miukki ei ole uusi Anonyymi.

21.2.2008 klo 13.01.00  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Anonyymi joka käytät Miukin nimeä: käytä mieluummin Miukin hyväntahtoista käyttäytymistä mallina, älä käytä oikeudetta hänen lempinimeään.

Tuommoinen tappaa mukavan yhteisön, kun pitää kytätä, epäillä, laitella kaiken maailman estoja ja lukita ovia.

21.2.2008 klo 14.59.00  
Anonymous Anonyymi said...

No just joo.

Hauskaa varmasti koko koulun voimin vittuilla neljälle tytölle? Kyllä ne tekee töitä ja komeita töitä tekeekin, oon käyny kattomassa. Kuulostaa ihan kateelliselta panettelulta tollanen varsinkin kun ei voi omalla nimellä haukkua.

Eikä ne varmasti tykkää siitä että oma opettajakin sanoo noin, vaikka kuinka ois vaan kilttiä kiusaamista.

Ja sit voi ihmetellä että miksi "ADHD-kakarat" ei tule Impivaaraan tekemään töitä mutta ei kai ne tule kun A-luokkalaiset yksin tuumin sanoo että "ihan hyvä vaan ettette oo täällä tekemässä töitä että saadaan olla rauhassa!" Varmasti jää positiivinen mielikuva tälläsestäkin ryhmähengestä.
Ei kaikki kestä hyperaktiivisuutta aina, en minäkään, mutta tartteeko sitä tälläsiä väenjakaumia ja halveksuntaa toisiaan vastaankaan syntyä.

Ehkä ei kakkos-vuotisena pitäis puhua koska asia ei minulle kuulu, mutta nekin on mun kavereita ja ärsyttää kuunnella kun pitää kuunnella niitten haukkumista koko ajan. Varsinkin anonyymina ja selän takana.

21.2.2008 klo 15.04.00  
Anonymous Anonyymi said...

Feikkimiukki: Vau, ovat saaneet yhen lehden tehtyä! Pitääks nyt nousta vuorelle ja kailottaa tästä uskomattomasta urotyöstä, täh?!

Ihan kohtuullisesti olivat nähneet vaivaa tuohonkin lehteen. Eipä ole tullut vielä nähtyä muiden tekemiä sarjiksia myytävän loppuun asti.

Ja tosiaan luulisi ihmisellä olevan edes sen vertaa selkärankaa että tietää paremmin kuin irvailla pahantahtoisessa hengessä jonkun toisen nimeä käyttäen.

Eipä muuta lisättävää Muuran puheenvuoroon.

21.2.2008 klo 20.15.00  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

"Eikä ne varmasti tykkää siitä että oma opettajakin sanoo noin, vaikka kuinka ois vaan kilttiä kiusaamista."

No höh. Kilttiäpä hyvinkin. Mutta kun otit puheeksi: tyttöjen läsnäololistat tammikuulta on tässä edessä. Onko ne värvänneet Saltsun opiskelemaan koko porukan puolesta?

22.2.2008 klo 0.22.00  

Lähetä kommentti

<< Home