Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

maanantaina, toukokuuta 14, 2007

Elämäkerrat käynnistyi

Kato, Nelli ja Laila duunas tämmöisen dA-tilin. Yritin viedä Mikin kuvaa sinne mutten onnistunut joten pistetään tähän. Sarjakuvaopiskelijat laskeutuvat puusta ja alkavat piirtää - niin toimii evoluutio.

Mää pyysin kaikkii rupeemaan elämäkertasarjakuvakirjailijoiksi. Nettiin voi ruveta rakentamaan tähänastista elämäänsä ja kaikkea siihen liittynyttä. Ja tulevaa. Todistaa että ei tarvi hankkia elämää kunhan muistaa millaista se on ollut. Tosin totuudessa ei tarvitse pysyä kuten ei muidenkaan elämäkertureiden. Muistelmiakin laativat ne, joista on kivempi sepittää kuin kohdata menneisyys. Paula aloitti kertoa aivan lapsuudesta asti kun hän sai nimen Mauri.

Tänään esiteltiin koulun ensi kauden tarjontaa. Taidekoulu on siirtymässä kaksivuotiseksi, vaikka on sitä käytännössä ollutkin. Sarjakuvalinjalle on jo hakenut viitisenkymmentä ihmistä, joten pitää alkaa miettiä telttaratkaisuja.

Tunnisteet:

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Koska kerpeleessä ihmiset tajuaa, että DA on netin Yhdysvallat?! Se on paha, PAHA! minä sanon.

16.5.2007 klo 21.16.00  

Lähetä kommentti

<< Home