Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

maanantaina, maaliskuuta 19, 2007

Maltan tuskin odottaa Draamattua

...jonka melkein valmis versio nähtiin tänään dataprojektorilta. Mutta pakko.

Sillä välin (näyttää siltä että oululainen Väisänen ei anna periksi):
"Oletko tyttö- ja / tai poikaystäväsi mielestä onneton nykijä ja saamaton nahjus? Ihmetteleekö entinen opettajasi vieläkin, miten edes pääsit apukouluun? Eikö pomosi arvosta taitoasi maastoutua kahvihuoneen perimmäiseen nurkkaan iltapäivälehden taakse? Onko asiakas mielestäsi rauhallista työpäivääsi häiritsevä limainen nilkki? Olitko viime kuussa työpaikkasi musta lammas onnistuttuasi tekemään enemmän puhelinlaskua kuin myyntitulosta? Lupasiko vielä horoskooppisikin huonoja kelejä ja sukupuolitautia? Älä huoli, ei vika ole sinun, läheisesi eivät vain ymmärrä tarpeitasi ja erilaisuuttasi, sitä sinussa piilevää potentiaalia.

Tule meille, tule henkiseen kotiisi!

Tarjoamme sinulle:

- väsyneen organisaation selkärangattoman tuen
- mahdollisuuden kutistua tehtäviesi mukana
- mielikuvituksettomia palkkioita, kuten vanhoja sudokuja tai vähän käytetyn Koskilinjojen kertalipun.
- kahvia ja bullaa niin paljon, että saat mahahaavan viimeistään marraskuussa. Älä kuitenkaan huoli, lääkekaapissamme on laastaria. Vai olikohan siellä ketsuppia?

Mikäli sinulla ei ole mitään koulutusta, ei se haittaa, ei koulun penkillä opi kuitenkaan mitään oikeasta elämästä. Aamupalaverimme voivat olla aneemisia, mutta tiimikokouksissa kyllä riittää huurteista. Perjantaisin lähdemme töistä pois aikaisin, mutta kompensoimme tämän tulemalla töihin maanantaina myöhemmin.

Oletko vielä kiinnostunut? Eli asiaan:

Humööriyhdistys Veitikka etsii seuraavia henkilöitä:

1. Piirtäjiä & sarjakuvataiteilijoita

- Piirtäjiä piirtämään Veitikan ideoiden pohjalta sarjakuvia & pilapiirroksia
- Omien valmiiden sarjakuvahahmojen ja pilapiirrosten tekijöitä

2. Sanaseppoja & verbaaliakrobaatteja

tai muutoin luovia persoonallisuuksia, jotka ovat tuottaneet ja/tai kykenevät tuottamaan riittävän laadukasta materiaalia (pilapiirroksia, huumorijuttuja, kolumneja, graafisia tuotoksia etc) valtakunnalliseen levikkiin tähtäävään huumorijulkaisuun. Veitikka-lehden henkinen koti löytyy akselilta teekkarihuumori, Alivaltiosihteeri, Monty Python ja Pahkasika.

Mikäli joku on joskus nauranut tarinoillesi, suorita pöytälaatikkosi kevätsiivous ja vakuuta Veitikka henkisestä potentiaalistasi lähettämällä sähköpostitse esimerkkejä parhaista töistäsi, tai edes kuva naapurin papasta vaimonsa alusvaattei"ssa.

Lehteen asti valituista töistä maksetaan pieni palkkio.

Lisätietoja: www.veitikkalehti.net
veikko.veitikka(ät)veitikkalehti.net

Ps. Kyllä, tämä tarjous on tosi. Kun toimit nopeasti, voit saada nopean vastaajan etuna taitettavan vessaharjan. Se menee kätevästi sängyn alle piiloon!"

0 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home