Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2007

Kielen rajoituksista


"sanat ovat varjojen kaltaisia, eivätkä varjot pysty koskaan selittämään valoa, koska niiden ja valon välillä on esteenä se läpinäkymätön kappale josta varjot syntyvät" Jose Saramago: Jeesuksen Kristuksen evankeliumi

Miettikää nyt vielä, onko kuvista apua Draamatun jalostamisessa. Tämä teos teidät tekee tunnetuiksi, sarjislinjalaiset vuosilta 2006-07.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kuvista apua Draamatun jalostamisessa..Elä sie Keijo ny kryptaa taas, ei nää osaa suomee. Meinaakko, että oot lukenu meän räpellykset ja todennut ne paskoiksi ja meidät tullaan muistamaan siitä vai onko kaikki vaan turhuutta?

4.3.2007 klo 20.08.00  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Voi muru, emminäkään viikonloppua siihen käytä että lukisin teän räpellykset, mutta kyllä niissä korjattavaa on, mie tiiiiijjän.

Yritetään kelpuuttaa keskinkertaisuutta. Ei. Pätemisentarpeen on aika herätä juuri nyt. Kato piirrosta. Varjo ei riitä kuvaksi tekemiseen. Mieli kepeäksi läpsöttämään ideoiden tuuliin.

4.3.2007 klo 20.17.00  
Anonymous Anonyymi said...

Eeetpä tietenkään:D Aika vaan matoo mulla, että ajantaju heittelee huttua silmille. Mää tahron pois täältä.

Tää mun ystävällinen kone ei näyttäny tuota fotoo ensiksi, mutta nytpä näkkee ja olen valaistunut.

4.3.2007 klo 20.37.00  

Lähetä kommentti

<< Home