Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

lauantaina, syyskuuta 02, 2006

Työrauha

Nyt on pientä viestin vastaanottamisen vaikeutta vaikka on isot korvat.

Siis: asuntolat on asumista ja huilaamista varten. Ei bailaamista. Opiskelijat maksavat oppiakseen tekemään taidetta. Opiskelusta ei tule mitään jos asumisolot eivät ole suotuisat.

Boheemiutta ja taiteilijaeloa voi harjoitella Veistolassa kunhan katsoo että tilat ovat maanantaiaamuna moitteettomassa kunnossa.

Yhdenkään opiskelijan ei tarvitse enää muuttaa pois sen takia että asuntoloissa on levotonta. Jos häiriötä ilmenee, ottakaa yhteys rehtoriin, Päiviin tai Kaisuun.

Muuten, Temmeksen Zetka-baarin takana on aaseja, zetoreita ja heppoja. Siellä saa ratsastaa. Ja bailata illalla, kun on venetsialaistyyppiset iltamat.

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Noh, mutta, on se nyt kumma jos nuoriso ei voi taidekoulussa kokeilla varovaisesti sitä vetisenkosteaa taiteilijaelämää. Muistelen että itsekin kuuntelin aamu viideltä yhteislaulua naapurista, mutta neuvottelut ja ajan kulu tuntuivat tepsivän.

Ja ok, se että muuan sankari lähti eikä enää tarjonnut kämppää ryyppäykseen.

Ylilyönnit omana tapauksenaan, mutta ei koko maailman tarvitse ylikorrektisuuden suohon upota. Joskus törppöilläkin saa.

2.9.2006 klo 20.15.00  
Anonymous Anonyymi said...

kuinka ihmeessä inhimillinen örinä saattaa haitata opintoja?!

2.9.2006 klo 21.18.00  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Kakarat jaksaa. Minä en.

Ne jotka haluaa taiteilijaelämää, saavat etsiä sitä muualta.

Muitakin vaihtoehtoja on. Ihan vakavasti harkitsen sitä että itse etsin rauhaa muualta ja häivyn, ja taitaa häipyä pian nekin, jotka ei jaksa valvoa teinimelskeessä.

En kuitenkaan usko että juopoilla on varaa pitää taidekoulua yllä.

2.9.2006 klo 22.02.00  
Anonymous Anonyymi said...

Kyllä sitä irroitella saa, mutta jos tosiaankin yöllä ruvetaan ulkona huutelemaan, ei se vain käy. Jo järjestyssäännöt kieltävät semmoisen.

Yhteentoista asti olisi soveliasta jaksaa vielä kuunnella Arvolan alakerrasta kitaran rämpytystä, mutta sen jälkeen saavat siirtyä vaikka veistolaan. Tosin ei ihan paras vaihtoehto sekään, koska kukaan ei rupea sammumispisteessä siivoamaan paikkoja.

Ruvetkaa raittiiksi?

3.9.2006 klo 22.50.00  
Anonymous Anonyymi said...

Raittiiksi? Niin... en uskalla suositella. Olen kokeillut, ja raittiina tekee vain mieli murskata juopoilta hampaat, katkoa jalkapöydänluut ja purra Langerhansin saaret irti. Kirjoitan tän varmuuden vuoksi anonyyminä ettei kukaan arvaisi mun olevan Keijjo.

3.9.2006 klo 23.04.00  

Lähetä kommentti

<< Home