Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

keskiviikkona, elokuuta 23, 2006

Piha on muotoutunut nykyiselleen käyttäjien tarpeista

Puu suojaa taiteilijaa.

Maura kävi kylässä ja sepä oli iloista. Ja toi Katalta Katan Kingdom Hearts -doujinshin, kiitos Kata-mussukka. Finnmanga2:takin saattoi vilkaista, ja Heidin piirtämä, Mauran kirjoittama Natta näytti edustavalta. Siellä oli juttu myös Nelliltä ja hänen käsikirjoittajaltaan, mutten ehtinyt lukea.

En päässyt pihasuunnitelmatilaisuuteen mutta kuulin huolestuttavia juttuja aikeista hiekoittaa jalkapallokenttä ja kaataa puita. No sehän temppu olisi!

Tämän koulun yksi tärkeimpiä puolia on ihana vihreä rauhoittava turvallinen ympäristö. Terveitä puita kaadettiin jo aiemmin järjettömin perustein, eikä semmoista enää kestä.

Kuulin jonkun perustelleen että alussa alue on ollut autiompi ja että muka se olisi semmoiseksi tarkoitettukin. Ja kukahan tänne sitten on nuo puut istuttanut, ihan luvatta? Aikoinaan ne olivat nysiä, nyt ne ovat täysikasvuisia ja semmoisia kuin on tarkoitettu. Höpinät puiden vaarallisuudesta ovat pöyristyttäviä - jos halutaan turvallisuutta, poistetaan autot! Puitten alle jää toistaiseksi huomattavasti vähemmän ihmisiä kuin autojen. Kun ajatellaan minunkin ajotaitojani.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ei saa kaataa puita! Koulu tarvitsee puista koostuvan suojamuurin. Ja jos nurmikenttä täytetään hiekalla on tuloksena ikävä hiekkaerämaa.

29.8.2006 klo 13.08.00  

Lähetä kommentti

<< Home