Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

torstaina, lokakuuta 13, 2005

Asuntoloissa ei o koskaan hyvin

TURPA KIINNI SIELLÄ ALHAALLA! KELLO ON 23.01!

Se on armelias sääntö: kello 23:n jälkeen on hiljaisuus. Tämän Pikku-Arvolan etu on, että siitä pidetään kiinni. Muissa taloissa ei kuulemma niinkään nukuta, ja jotkut haaveilevat rauhallisemmasta kämpästä.

Mutta täältä kuuluu joku haluavan muualle sen tähden kun yks sarjisope vaatii hiljaisuutta. Eiköhän muutto järjesty, kysyntää tänne olisi. Keijo ei enää yhtään talvea aio kärsiä kroonisesta univajeesta ja pitää kyllä talon hiljaisena (tästä lähtien myös päivisin) tai pakkaa tavaransa.

Ja sitten:
vaikka open kannalta on yhdentekevää, herääkö joku luennolle vai ei, muiden opiskelijoiden mielestä ei tunnu hyvältä, jos eräät vain roikkuvat koulun kirjoilla eikä heidän varaansa voi laskea yhteisissä hankkeissa. Jotkut ovat koko kesän tehneet töitä maksaakseen talven opiskelun. Heitä tympii katsella kuinka muutamat vain tappavat aikaa odotellessaan että joku pelastaa heidät todellisuudelta.

Tämä on maailman paras suomenkielinen sarjakuvakoulu sen takia että täällä on ennen näkemättömän pätevät opiskelijat.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kas. Ellen ihan erehdy, kyse lienee minusta.
Nythän on niin, ettei minulla ole mitään hiljaisuutta vastaan, ja toki sitä myös pyrin noudattamaan (mikä ei kyllä IHAN aina tahdo onnistua, kuten olet varmaan huomannut), mutta pointti oli siinä, ettemme mekään mitään ilkeyttämme ole melunneet. Eli huomauta ihmeessä jos häiritsee, mutta suuttua ei ole tarvis.

Pahoittelen.

15.10.2005 klo 23.58.00  

Lähetä kommentti

<< Home