Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

keskiviikkona, huhtikuuta 27, 2005

Mikä oli tämän päivän anti?

Hm. Ensin huolestutti.

Essi (siis se Essi Kummu joka on käsikirjoituslinjan opettaja tulevana syksynä) piti luennon jolla oli niukasti osanottajia. Yksi syy oli, että liuta ihmisiä valmisteli kevätnäyttelyä ja toisaalta osa porukasta luuli jo kuulleensa saman luennon koska sen nimi kuulosti tutulta.

Siksi Essin luennolla oli vain kourallinen ihmisiä mutta siellä juteltiin oikeesti - että ehkä oli hyvä ettei siellä ollut paljon porukkaa, nämä tohti puhua. He anto ymmärtää että taidekoulussa tarvitaan sinänsäkin kirjoituslinaa. Kuvantekijät ei joskus pääse eteenpäin työssään ja tarvii päästä vaihtamaan välinettä - kirjoittamiseen.

Se käsikirjoituslinja on taas mahdollista muokata semmoiseksi kuin osallistujat tarvitsee. Suomen huipputyypit on käytettävissä luennoitsijoina. Mutta tätä tarvitaan. Ei riitä enää sarjakuvalinjat, pitää eriyttää sisällönsuunnittelu. Ans kattoo. Ottakaa yhteyttä ja ilmaiskaa tarpeenne.

0 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home