Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

maanantaina, elokuuta 31, 2009

Suunnittelukilpailu!

Tunnus vuoden 2011 suomalaisen sarjakuvan 100-vuotisjuhlille

Sarjakuvantekijät ry. ja Suomen sarjakuvaseura ry. yhteistyökumppaneineen järjestävät vuodelle 2011 monenlaisia tapahtumia, näyttelyitä ja julkaisuja. Silloin tulee kuluneeksi 100 vuotta ensimmäisen kotimaisen sarjakuvakirjan ilmestymisestä (Professori Itikaisen tutkimusretki, WSOY 1911). Juhlimme koko kotimaisen sarjakuvan historiaa ja sen kaikkia muotoja, emme vain yhtä kirjaa tai vain vanhimpia tai uusimpia sarjakuvia.

Sarjakuvantekijät ry. ja Suomen sarjakuvaseura ry. julistavat kilpailun kuvallisen tunnuksen suunnittelusta. Tunnusta on tarkoitus käyttää erilaisissä yhteyksissä, esim. julisteissa, ilmoituksissa ja muissa julkaisuissa mukaan lukien juhlavuonna julkaistavat kotimaiset sarjakuvat.

Kilpailun tuomaristo on: puheenjohtajana graafikko Tiina Paju, sarjakuvatoimittaja Juhani Tolvanen ja Sarjakuvantekijät ry:n sihteeri Kalervo Pulkkinen. Tuomaristo jakaa yhden pääpalkinnon 1500 € sekä mahdollisesti pienempiä tunnustuspalkintoja.
Kilpailuaika on 15.8. –15.10.2009 ja kilpailun voittaja julkistetaan marraskuun puolivälissä yhdistyksen nettisivuilla.

http://www.kvaak.fi/naytajuttu.php?articleID=1271

0 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home