Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

keskiviikkona, heinäkuuta 01, 2009

Maailma tarvitsee sinua

Rikan piirros, vähän käsitelty.

Haetaan ohjaajia globalisaatioteemaisiin sarjakuvatyöpajoihin

Nuorten Akatemia hakee kouluvierailijoita ohjaamaan Maailman kuvat-sarjakuvatyöpajoja yläkouluissa, lukioissa ja toisen asteen ammatillisissa oppilaitoksissa sekä mahdollisesti myös järjestöissä ja nuorisotaloilla. Erityisesti kouluvierailijoita haetaan pääkaupunkiseudulle, Porvooseen, Turkuun, Tampereelle, Etelä-Pohjanmaalle, Joensuuhun ja Ouluun.

Kouluvierailuja toteutetaan pääasiassa arkipäivisin ajalla 14.9.2009-31.5.2010. Kouluvierailuista maksetaan korvaus ja kouluvierailijana toimiminen sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille.

Odotamme kouluvierailijoilta kokemusta nuorten ryhmien ohjaamisesta sekä kiinnostusta globalisaatiota, sarjakuvatyöpajojen ohjaamista sekä koulu- ja järjestöyhteistyötä kohtaan. Työ ei edellytä kokemusta sarjakuvatyöskentelystä tai taitoa piirtää. Kouluvierailijoilta edellytetään osallistumista koulutukseen, joka järjestetään Helsingissä 29.-30.8.2009.

Sarjakuvatyöpajat ovat osa Maailman kuvat -hanketta, jonka toteuttavat yhteistyössä Nuorten Akatemia, Maailman sarjakuvat, Maan ystävät, Kirkon Ulkomaanavun Changemaker-verkosto ja Reilun kaupan puolesta Repu. Hanke toteutetaan ulkoministeriön tuella.

Lisätietoja ja vapaamuotoiset hakemukset 13.8.2009 mennessä:
Niina Salmi, niina.salmi(at)nuortenakatemia.fi, 040 543 7695
Kerrothan hakemuksessasi, millä alueella olisit valmis kouluvierailuja tekemään.

0 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home