Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

perjantaina, maaliskuuta 27, 2009

Paidat päälle

Koulumme teepaidan kuva on Kipinä-Mikon tuotantoa. Fontti otsikossa on Mira-Pauliina Puhakan.

Juttu-julkaisumme lähti kohti painoa mutta vielä on ongelmia. Sivumäärä on siinä 150, melkein kaikki värillisiä. Tietysti Panu, Anssi ja Tsoukka on niin rikkaita penteleitä että niillä oli varaa jättää värijulkaisuun mustavalkoiset sarjikset.

Aamulla heräämme aikaisin ehtiäksemme viideksi Tampereelle starttaavaan bussiin. Siellä on nääs sarjakuvafestivaalit.

3 Comments:

Blogger Tuomas Soukka said...

Haha, päivää ennen lopullista deadlinea tulee tieto, että jutun "pitää" olla värillinen. Siis päivää ennen kun juttua on ollut aikaa työstää... no loputtomasti. Ja teinpä vielä kahteen otteeseen sen jutun, eikä kummallakaan kertaa kun sen sekä Keijolle, että Mikolle näytin, tullut kommenttia väreistä. Yhteensä siis neljä tilaisuutta mainita asiasta.

Ja minä syön roskia. Enkä osaa värittää.

5.4.2009 klo 16.26.00  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Haha itelles, aika paljon puhuttiin väristä joka päivä. Luultiin että esittelet väritöntä versiota ja teet värin lopuksi erikseen niinkuin kuuluukin. Sitä en ymmärrä miksei voinut käyttää väriä oivaltavasti niinkuin Elina? Puolen tunnin juttu.

Mutta helvettiähän tämmösten tekeminen on.

5.4.2009 klo 16.44.00  
Blogger Tuomas Soukka said...

Kokeilin kyllä yhden päivän niitä värejä kun pyydettiin. En ollut tyytyväinen. Mieluummin olen vähäsen anarkisti (kerrankin) kuin julkaisutan ensimmäiseksi materiaalikseni persepaskan näköistä jälkeä. Ymmärrän silti, että ankeaahan se on värillisessä julkaisussa sisällyttää mustavalkoista. Mutta kaipa sitä on pahempiakin asioita...

6.4.2009 klo 19.54.00  

Lähetä kommentti

<< Home