Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

maanantaina, marraskuuta 24, 2008

Julkaisukanava


Näin kertoo Kvaakissa nimimerkki Curtvile (korjailin kirjoitusasua):

Muësli sarjakuvalehti etsii sarjakuvantekijöitä: niin kirjoittajia kuin piirtäjiäkin. Vastaanotamme materiaalia stripeistä sarjakuvanovelleihin. Tyylilaji on periaatteessa täysin vapaa.

L
ehden lähtökohta on julkaista laadukasta sarjakuvaa, olla suomalainen vastine eurooppalaisille sarjakuvajulkaisuille kuten BoDoï ja Spirou unohtamatta Metal Hurlantia. Pääpaino on siis eurooppalaishenkisessä sarjakuvassa, jossa ei ole teknisiä vikoja, mutta kuten aina: laatu ratkaisee. Julkaisukoko on A4, sähköisissä versioissa suositellaan 600 dpi tarkkuutta.

Mikäli tunnet, että omaat kuvattuja tarinoita tai haluaisit tehdä niitä, ota yhteyttä joko yksityisviestillä minuun tai sähköpostitse muesli(ihan arvatkaa mikä merkki)necrocomicon.fi


Tuonne siis ei kannata tarjota manga-tyylistä eikä supersankarisarjakuvaa ellei se ole eurooppalaista... öö... tai tarjotkaa mitä vain. Pääsette hyvään seuraan.

Tänään pitäisi alkaa kokeilla lyhytdraamaan tuottamista videoilla tyyliin camera stylo. Saa nähdä ratkeavatko tekniset ongelmat.

0 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home