Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

maanantaina, huhtikuuta 21, 2008

Kaikki meni

Tekijöistä kuvassa Papaá, Mikael, Anniina ja Miukki.

Noi "Valitsen sinut!" -pokemonjutut kelpas kaupaksi Tampere Kupliissa. Maailmanhistoriaa myytiin muutama. Jos joku tamperelainen olisi hoksannut kopioida kartan ohjelmaan, ostajat olisivat löytäneet yo-talon.

Vestivaalit oli kivat. Tampere on kiva.

Opiskelijat on vissiin tottunu peruskoulussa siihen, että opettajat tekee kaiken heijjän puolestaan. Kun koulupäivä on ohi, soitellaan "vapaa"-aikaa viettävälle opelle ja kysellään miten ope on ajatellut harjoitustehtävät suorittaa. Palautetta ei huolita, sen ajaksi lähdetään syömään.

Sanokaa nyt vittu suoraan että opetus pitäis ulkoistaa R-kioskin tädille.

9 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

minua itkettää. ja itkinkin. kaikki vaan raivoaa. minä en uskalla eikä se auta. sattuu. me ollaan paskoja opiskelijoita kaikki. me ei osata mitään, ei ees ottaa kritiikkiä vastaan. laiskoja. vihattavia. tyhmiä. tätäkin viestiä joku kohta haukkuu.
viesti kirjoitettu itseinhon vallassa. kyllä opettajien ja muiden kelpaa, ne voi vihata ja haukkua muita, minä vaan itteeni. koitettas ny tai mää lakkaan hymyilemästä.

21.4.2008 klo 23.12.00  
Blogger Artsi said...

Keijjolla on vaan ollu vissiin
huonopäivä ja tarvii halin.
Me kaikki tarvitaan hali...
...facebookkiin siis mars!

Loppuu se kiroaminen tai
oikeesti alan halimaan kaikkia
hallitsemattomasti...

Rauhaa!

Ps. Multa kyllä saa halin jos
haluaa, ei tarvi pelätä.

21.4.2008 klo 23.42.00  
Anonymous Anonyymi said...

Pyydän vilpittömästi anteeksi että olin niin epäkorrekti ja soitin virallisen opetusajan jälkeen. Halusin vain selvyyden erääseen käytännön seikkaan, enkä olisi soittanut ellei minulle olisi sanottu että ko. opettaja tietää mistä on kyse. En suinkaan tarkoittanut että opettajan pitäisi hoitaa kaikki yksin.

Lupaan etten enää soittele sopimattomiin aikoihin kyselläkseni asioista jotka minun on ilmeisesti pääteltävä itse.

22.4.2008 klo 1.06.00  
Anonymous Anonyymi said...

Onko tämä siis ymmärrettävä niin, ettei opettajiin saa ottaa yhteyttä 9.15 (Vai 9.30? Mitkä ne työajat nyt sitten lopulta ovat?) -15.00 aikavälin ulkopuolella?

Kuka on tällöin vastuuhenkilö oppilaitoksessa, joka on auki yötä päivää? Tahdon tietää, koska vuosi lähestyy loppuaan, varkaat alkavat ryömiä esiin koloistaan ja talossa ravaa jatkuvasti vieraita ihmisiä, jotka eivät edes opiskele täällä.

22.4.2008 klo 1.58.00  
Anonymous Anonyymi said...

Anonyymi, noita miksette-opiskele-paskiaiset - viestejä tulee säännöllisin väliajoin, samat räyhkät oli viimevuonnakin. Älä niistä toki noin masennu itseesi ota, vaikka välillä usko maailmaan ja itseen meneekin.
Täytyy kyllä sanoa, että kun on nähty jo, ettei tuo ainainen räyhääminen oppilaiden laiskuudesta auta, voisi koettaa miettiä jotain muita konsteja saada heidät tunnille. Varmaan olette miettineetkin, fiksut opettajaihmiset.

Se on kyllä ihan totta, että varsinkin netissä kaikki vaan plurauttaa ulos aggressioitaan. Minäkin olen sen takia lakannut seuraamasta useimpia foorumeita.

Artsi, et ehkä muista minua,olin limingassa viime vuonna, mutta yhdyn halikampanjaasi. :D

(oho kato mää kirjotin viestin! Ja nyt aion jopa lähettää sen. Kirjoitan usein kommentteja ja vietejä mutten koskaan lähetä niitä. Oudohkoa.)

22.4.2008 klo 11.14.00  
Blogger Emppu said...

Marlalallaa, hali. <3

Mä vain ihmettelen, miksi ihmeessä Historiasta on NYT kritiikki, eikä silloin, kun sitä tehtiin? Mun mielestä monet, kuten itsekin, olisin kaivannut sitä ennen viimeistelyä.

22.4.2008 klo 13.29.00  
Blogger Rami Selin said...

Emppu, ymmärtääkseni useampia opettajia oli paikalla, kun työstitte Maailmanhistoriaa. Heiltä varmasti sai kritiikkiä pyydettäessä.

On tietenkin turha murehtia, kun viinit on jo läikkynyt valkoiselle pikkutakille, mutta voi siitä silti ottaa opikseen.

Vaikka kirja on ja tulee olemaan sellainen kuin se nyt on, voi sitä nyt arvostella valmiina teoksena. Originaalit eivät ole sama kuin kopullinen painotuote. Selväksi käy, kuka on osannut digitalisoida sarjakuvansa ja kuka ei. Myös kokonaisuutta voi arvioida ensimmäistä kertaa. Tai voihan sitä vedoksistahan jo jotain sanoa, mutta ymmärtänette idean.

Olen jo aiemminkin tämän sanonut, mutta kerrataanpa nyt, kun en muutakaan tällä hetkellä jaksa tehdä. Ei välttämättä kannata murehtia niistä lusmuista kovin paljoa. Keskittää vain kaiken energian niihin henkilöihin, jotka ovat paikalla ja haluavat oppia.

Mikael, opettajilla on työajat suunnilleen kello yhdeksästä kolmeen, joten sen jälkeen heidän tarvitse halutessaan vastata työasioihin liittyvistä asioista.

Avoimissa työtiloissa pitänee lähteä siitä ajatuksesta, että opiskelijat itse vahtivat ympäristöänsä. Toinen vaitoehto on sulka työtilat tiettyinä aikoina, kuten muualla tehdään.Tämän kannattajia tuskin on kovin montaa.

22.4.2008 klo 14.51.00  
Anonymous Anonyymi said...

Voi, jo näin järkevä ja asiallinen ja ennen kaikkea ei riitaa haastava puhe lohduttaa. Minä jaksan.

22.4.2008 klo 18.59.00  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Rami kommentoi asiallisesti.

Itse poistan kommenttini kun en saa muotoiltua sanottavaani niin että perse kärventyy rakkuloille.

24.4.2008 klo 7.53.00  

Lähetä kommentti

<< Home