Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

maanantaina, lokakuuta 22, 2007

Menkääs hallitsemaan

Oulun sarjakuvaseura tiedottaa:

Hei,
1.11.2007 klo 17 järjestetään Nukulla Oulun sarjakuvaseuran vaalikokous johon meillä on ilo teidät kutsua. Kokouksessa mm. valitaan yhdistyksen hallitus vuodelle 2008 ja käsitellään ensi vuoden toimintasuunnitelma. Mikäli haluat osallistua entistäkin aktiivisemmin oululaisen sarjakuvatoiminnan kehittämiseen niin tule paikalle ja vaikuta. Lisätietoja voi kysellä esimerkiksi osoitteesta sarjakuvaoulu(at)gmail.com.

Nyt onkin hyvä merkitä kalenteriin, että perinteinen kuun ensimmäisen torstain tapaaminen aloitetaan jo klo 17.00 kokouksen merkeissä NUKU:n kahvilassa ja sieltä jatkamme entistä reippaampina kohti sarjakuvatapaamista Never Grow Oldiin.

Oulun sarjakuvaseuran hallituksen puolesta
Harri Filppa

Limingan sarjakuvalinjalaiset kuuluvat Oulun sarjakuvaseuran vaikutusalueeseen ja päin vastoin, joten menkääs hallitukseen, ainakin oululaiset. Siellä voi sitte keksiä kaikkee kivaa.

...ettei tuo seura olisi vain peitejärjestö kaljoittelulle, ja pitäisi kokouksia muuallakin kuin pimeässä, pikkuisessa kapakassa jossa ei voi edes jutella koska musiikki soi. Hmmm. Tai Ellu ja Paula hommiin.

0 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home