Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

torstaina, toukokuuta 31, 2007

Olkaa esillä

Viekääpä ystävät töitä aukea.netiin (jonka osoite on vielä hetken www.aukea.fi).

Aukea meinasi lopettaa toimintansa mutta se syntyi uudestaan kaikesta päätellen vielä parempana kuin aiemmin. Se oli jo Suomen merkittävin harrastajataidesivusto, koska siellä on kaikenikäisiä ja -tasoisia valokuvaajia, kuvataiteilijoita ja kirjoittajia.

Sinne pitää nyt viedä sarjakuvia, ja kannattaa myös kommentoida muiden töitä. Kun opettelee arvioimaan muiden töitä, pääsee omistaankin jyvälle.

Mikään DeviantArt se ei ole. Oheisenkaltaiset söpöilykuvat ei saa paljon pisteitä. Ja palaute voi olla myös ankeaa. Emppukin viihtynee.

8 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ei sinne aukeaan kannata mitään lattaa jos haluaa palautetta. Paitsi tietenki jos ottaa kuvia puolukanvarvuista tai taivaanrannasta.

31.5.2007 klo 21.17.00  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Mikäs anonyymi se noin viisas on? Mene kipin kapin antamaan sitä palautetta äläkä märise.

Aukea on ollut pystyssä vasta pari päivää mutta vilisee palautetta.

31.5.2007 klo 21.28.00  
Anonymous Anonyymi said...

Ah. Nimi unohtu. Se oli jampura joka jätti tuon. Yritin saaha sieltä edes jonkinlaista palautetta kuvasta jonka olin ottanu kännykällä ja muokannu niin luonnolisen ja hyvän näköseksi ku osasin. Kerroin tuon selostuksessaki. Eipä ne jaksa muutaku vittuilla, mutta enpä minä muuta odottanukkaan. Onhan ne sentään kaikki suomalaisia.

31.5.2007 klo 23.29.00  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Ai J? No juu, valokuvapuoli on välinefriikkejä eikä ne hyväksy kännykkäkameroita eikä kuvankäsittelyä, ne tutkii pikseli pikseliltä mitä kuvalle on tehty. Siks sinne pitää mennä tarjoamaan avarampia arvioita, perustella ja filosofoida perkeleesti.

Suomalaisuus siellä on pahasti vallalla. Olen tuuminut että pystyisköhän harjoittelemaan malttinsa säilyttämistä käymällä sanomassa jotain nättiä silloin tällöin.

31.5.2007 klo 23.41.00  
Anonymous Anonyymi said...

Niin, se vois toimia yhtä hyvin kuin uudenvuodenlupaus, tuo maltin harjoittaminen siellä. Onhan se varmasti hyvää vastapainoa. Hei muuten, tuostahan saa mainion harjoituksen opiskelijoille. Käydä arvostelemassa mukavin sanoin joku työ aukeassa ja vastapainoksi laittaa jokin söpö kuva sinne.

jampura

1.6.2007 klo 0.10.00  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Lisäsin tuon harjoitusluetteloon.

1.6.2007 klo 0.13.00  
Blogger Aura said...

Valokuvaajat eivät välillä hyväksy edes kuvien rajausta, olen kuullut että joskus jopa filmin reunat näkyvät kuvassa niin voi olla varma ettei sitä ole rajattu jälkikäteen...

Mutta palautetta on välillä niin tuhottoman vaikea saada, varsinkin rakentavaa sellaista. Pitänee kuitenkin käydä tsekkaamassa tuo (uusi) aukea, vaikka tuskin sinne mitään tulen laittamaan.

1.6.2007 klo 3.06.00  
Anonymous Anonyymi said...

Ehkä ihan hyvä, että kaikki pilkkuviilatut animesöpötyttökuvat raiskataan ja nyljetään elävältä, koska dude, niistä ei tosiaankaan OLE hyötyä millekään ns. "taiteelle". Miksi hyödytöntä pitäisi kehua, kun se ei tule auttamaan itse konseptin elossapitoa?

12.7.2007 klo 18.42.00  

Lähetä kommentti

<< Home