Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

maanantaina, huhtikuuta 16, 2007

Tie menestykseen

Jukka Vääräkankaan taidetta kapakassa.

...aukeaa kun opettelet kirjoittamaan elokuvakäsikirjoituksia ja televisioviihdettä. Muutakin tarpeellista opettaa näyttelijä ja näytelmäkirjailija Jarkko Mikkola kirjoittajalinjan ja sarjakuvalinjan yhteiskurssilla alkaneella viikolla.

Kävimme Lukinin ja sivari-Jarin kanssa ripustamassa Paskakaupunni-kapakkaan Draamattu-näyttelyn. Katsoisin että kuka Oulussa keskiviikkona käykin, suunnatkoon tiensä kahdelta julkistamistilaisuuteemme. Ikävää ettei Evil Pride -yhtyeen esiintymistä voinut sisällyttää juhlallisuuksiin. Ikävää että pitää yrittää munata ohjelmapuoli ilman Ellua ja Pikku-Heidiä ja paria muuta, jotka rintamakarkuroivat jossain Euroopassa tuolloin.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Jaino ja Ane kaipaa Draamattua helsinkiin.Odotellaan jo että päästään tarjoamaan sitä kallion kirjastoon. Toivottavasti se ei ole turhan raskas... Sillä meillä on innokas perhoskoira joka juoksee luukulle postia vastaan.

17.4.2007 klo 18.30.00  
Anonymous Anonyymi said...

hehe.. Ollaan Hollannissa.

17.4.2007 klo 18.50.00  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Kyllä Janetskille yks kappale on tulossa.

Sitten toiseen viestiin:
Penteleen hollannikkaat. Lusmut. Teijjän pitäis olla aiheuttamassa pahennusta julkistajaisissa, käsikirjoituskurssista puhumattakaan.

17.4.2007 klo 22.25.00  

Lähetä kommentti

<< Home