Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

maanantaina, joulukuuta 11, 2006

Tänään opittiin jotain uutta

Raappanan Vesa tuli opettamaan fotosoppia. Mää opin kyllä jotain, ja pari muutakin. Mutta häläri nyt kaikki mainostoimistot mailmas: täällä on semmosia jotka hallitsee Photoshop-ohjelman! Niitten ei tarvi opiskella siitä enää mitään! Yks meni tapaamaan koiriaan, toinen nukkui yläkerrassa ja kolmaskin on kuulemma opetellut sen perinpohjaisen lopullisesti kai ennen kuin CS2 versiota oli julkistettukaan. Toimitan yhteystiedot pyydettäessä.

Kurssilta puuttui semmoisiakin, jotka ei ikinä tule tarvitsemaan fotaria, sitten tietty Kipinä-Mikko, joka pelkää tietokoneita (aion kesyttää häntä varten yhden aivan pienen ja pörröisen) sekä muutama, jotka on tullu tänne vain pakoon pahaa maailmaa, vastuuta ja äitiä.

Oheinen kuva on Empun tekemä, hänestä tulee vielä jotain. Sitä paitsi E. on Turust, josta tulee uudestaan Suomen pääkaupunki, kun nykyisen väestö hukkuu sieraimiinsa tulvivaan sadeveteen.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Heh. Muura arvasi et jotenki tolleen tulee käymään.

Mitä oli maanantaina, mitä tapahtuu tiistaina ja kerkeekö tämä vauhtiin mukaan huomenna?

11.12.2006 klo 20.29.00  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Hih! Kunhan pääsin mäkättämään. Oikeesti kaikki koneet oli miehitettynä. Huomenna jatketaan ennentuntemattomilla fotarinikseillä.

11.12.2006 klo 21.54.00  
Anonymous Anonyymi said...

Surffailin netissä... kas kummaa..

Tämmöinen tuli vastaan. Onko tuttu?

http://www.haihatussarjis.blogspot.com/

http://www.haihatus.net/

terv. Kirjoituslinjan Heidi

12.12.2006 klo 9.51.00  
Anonymous Anonyymi said...

"Huomenna jatketaan ennentuntemattomilla fotarinikseillä."

No ei nuo sentään ennentuntemattomia olleet. Photoshoppia oppii käyttämään kokeilemalla. Kirjat voi heittää laiskoille ihmisille, jotka eivät kummiskaan jatka keksiä mitään uutta ja innovatiivistä. Samaa pätee kaikkiin muihinkin ohjelmistoihin.

12.12.2006 klo 16.31.00  

Lähetä kommentti

<< Home