Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

tiistaina, toukokuuta 23, 2006

Heikää nyt, murut

Muovailuvahasarjakuva ruuvilaatikossa, Outi Mentulalta, luulisin?

Tänään oli päättöjuhla. Eräs mukava tyär ei saanut syötyä kun sitä masensi lähteä pois. Ei ihme: edessä on kesä kassalla "Ja oliko boonuskorttia" -elämää. Ja sitte uuteen kouluun.

Bente lähetti 50 kiloa tavaraa postitse Norjaan. Hän ei tiedä minne päätyy itse. No, Elina menee reilaamaan/festareille/sinne missä on hauskaa ja Olli sivariin, kyllä ne selviytyy. Mutta Puppe ja Joonas astuvat inttiin. Huh.

Se mikä ei tapa, vahvistaa, viisastellaan - mutta mihin semmoista vahvuutta tarvitaan? Kengänpohjiin ja panssarivaunuihin vaan ei taiteentekijän sieluun. Nih.

Jossain joku narisee että "talikoikoot lantaa, pederastihipit" mutta sen henkilön sielu onkin parantumattomasti vammatunut taiteen puutteesta.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Joo, haikeita hetkiä, kaikenkaikkiaan. Erääthän jakavat karkkia ja ovat kivoja töikseenkin, vaikka ei sitäkään voi liminkalaisuuteen verrata.

Syksyllä todettaneen ettei päästy kouluihin, ja sitten ruvetaan pyörimään päämäärättömästi liminkalan suunnalla. Näin siinä kuitenkin käy.

24.5.2006 klo 20.09.00  
Anonymous Anonyymi said...

Noo, kyllä sitä monet peräti pääsevät kouluihin... itsellä se kyllä onnistui vasta vuosi Limingasta lähdön jälkeen.

Jotenkin masentavaa, miten nopeasti tämä vuosi on mennyt, kun sieltä Limingasta lähtökin tuntuu tapahtuneen vasta hetki sitten. :/

25.5.2006 klo 10.59.00  

Lähetä kommentti

<< Home