Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

torstaina, huhtikuuta 27, 2006

Miten viisas organisoi?

Mulla ei ole omaa aikaa ennen kuin koulu loppuu. Kaikki viikonloput, illat ja ruokatunnit on töitä.

Miksen sitten osaa jakaa hommia, sanoa, että tehkääpä sinä, sinä ja sinä näyttelyaineisto tässä valokuvassa näkyvään tilaan? Siksi että open hommana on kuitenkin vastata kaikkiin esille nouseviin kysymyksiin. Mutta enhän osaa neuvoa ellen ensin kokeile itse? Joten asiat pitää sekä tehdä itse että näyttää sitten opiskelijoille. Vaikka linjalla on kolme opea, meikä alkaa palaa loppuun. Hiiltyä, sanoisi joku, ja sanookin. Opiskelijoilta tulee aiheellisia huomautuksia open lyhytpinnaisuudesta. Mutta parempaan en pysty. Kikru pystyy, se lähtee aina täältä "oikeisiin töihin".

On semmoisiakin opiskelijoita jotka opettaa enemmän mulle kuin minä niille, mutta siitä ei kannata huudella. Kuvassa Rami (laulu on väärä, Piafia hän ei kuunnellut mutta ranskalaista laulelmaa kuitenkin).

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Tuolla hetkellä kuuntelin Joann Sfarin ja Matiasin Angoulémessä esittämää kappaletta Petit Colorado. Löytyy Sfarin sivuilta musique -osasta. Berbérianin ja Philippen laulelmaa löytyy myös. Charles laulaa kappaleet Hate ja Chague Jous, josta molemmista pidän suuresti.
Sfarin Ukulele Lady on myös kuuntelemisen arvoinen. Tämä ja kaikkea muuta osoitteesta http://www.pastis.org/joann/

27.4.2006 klo 23.30.00  
Anonymous Anonyymi said...

Joo oli muuten kaunista musiikkia. Nuhaisessa usvassa on ihana kuunnella noin vahvaa musiikkia. Joku viikonloppu opettelen tuon kitaran soiton sillä minäkin tahdon olla symppis muusikko(vaikka nuissahan soi ukulele, mutta sama asia...diipa daa). :)

-Olli

28.4.2006 klo 10.49.00  

Lähetä kommentti

<< Home