Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

perjantaina, maaliskuuta 03, 2006

Tauko

Tämä on Anssi Kokkosen 7:ää.

Tänään lähtee talvilomalle kaikki muut paitsi ne jotka on lähteny lomalle viikko sitten (koska silloin etelässä alkoi loma - mahtaako sisarukset vastaavasti pidentää lomaansa loppupäästä?) tai eilen tai yleensä silloin kuin huvittaa, moni mainitsematta mitään opelle että osais varautua. Tämähän ei ole mikään tylyyn maailmaan hyödyllisin taidoin valmentava oppilaitos (kuten sotakorkeakoulu tai vankila) josta kannattaisi ottaa hyöty haltuun, vaan turvakoti, johon tullaan kun todellisuus ei ollutkaan mitä mainoksessa luvattiin.

Toisaalta jotkut on jo joutuneet siirtymään ansiotyöhön. Atte tekee töitä iltapäivisin, piirtää aamuisin. Joiltain vain loppuu rahat eikä voi jatkaa. Ammattikoululaiset opiskelee ilmaiseksi, syljeskelee tympääntyneenä asfaltille ja aloittaa jonain päivänä vastahakoisesti duunin, omakotitalon maksamisen ja puolentoista lapsen nihkeän kasvattamisen.

Nähdään taas. Loman jälkeen Keijo on aurinkoinen ja kannustava: tylsää!

0 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home