Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

keskiviikkona, maaliskuuta 22, 2006

Eipäs leperrellä lapsille

Wacomilla on ärsyttävän miellyttävä piirrellä joutavia.

Osa opiskelijoista väsää ennakkotehtäviä päästäkseen ammattiin valmistaviin oppilaitoksiin. Ymmärrettävää. Olemme tavanneet suositella turvallisia ammatteja kuten sähköasentaja, putkimies tai ammatti- ja taparikollinen - mutta jotkut nyt kuitenkin haluavat taideoppilaitoksiin.

Muutama on jo päättänyt jatkaa sarjakuvalinjalla, ja he työstävät lastensarjakuvia, joista on huutava pula. Siis hyvistä. Kuinka moni lapsi onkaan saanut kärsiä pellefanteista, maailmanvahvimmista nalleista ja nallepuheista. Lapset ansaitsevat kunnon kamaa.

Loppuvuoden tärkein projekti on tuottaa sarjakuvaoppimateriaalia. Sitä todennäköisesti tullaan näkemään sarjakuva-aiheisessa wikipediassa. Tästä lisää tuonnempana.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kyllä pellefantit, maailmanjne. ja muut nallet oli, mie muistelen, ihan mukavia välipaloja Alixeilta, Asterixeilta, Tinteiltä, Muumeilta (orig.), Anuilta ja Anteilta, Pikolta ja Fantasioilta, Bustereilta, Filemoneilta, Luckylukeilta, Barelleilta, Cliftoneilta, Yokotsunoilta ja muilta - sillon 6-7-vuotiaana siis. Luin minä Liisaa ihmemaassakin, oisko sitä kaks vuotta suomeksi julkaistu lehtenä. Voi kyllä vuodet sekottua näin vanhemmiten.

Tajuan kyllä pointin, mutta sarjakuvallisesti keskimääräistä valistuneemman isän poikana kasvaneena minustakin tuli Ärsyttävä Saivartelija.

24.3.2006 klo 1.32.00  

Lähetä kommentti

<< Home