Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (limingantaidekoulu.fi) sarjakuvalinjan seitsemästoista kausi opiskellaan elokuun 10. 2016 - toukokuun 24. 2017.

tiistaina, syyskuuta 06, 2005

Sarjakuvatilaisuus

Ville Ranta on sarjakuvakirjailija.

Oulussa järjestettiin taas yksi tönkkötilaisuus, jossa avattiin sarjakuvanäyttely ja julkistettiin Ville Rannan sarjakuvapäiväkirja Isi on vähän väsynyt. Sarjakuvathan ovat parhaimmillaan kun niitä pääsee lukemaan seisaaltaan kirjaston näyttelytilassa sen sijaan että joutuisi avaamaan painotuotteen hyppysissään mukavassa asennossa vaikka vuoteessa.

Tilaisuudessa tarjoiltiin juovukkeita ja piirasta. (Ahlqvistille, tuolle ilonpilaajalle, löytyi alkoholiton vaihtoehto.) Kemin Porkola oli paikalla, samoin Kvaakista tuttu Filppa ja toivottavasti tuleva Liminganopiskelija Riikka.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Juu, tulipas käytyä siellä näyttelyssä. Seinältä lukeminen oli vähän hankalaa, sellasta tihrustamista. Ehkä seinät olis voinu korvata rivillä mukavia sohvia joissa vois lueskella taiteilijoitten albumeita ja esim näytekansioita yms yms. Mutta kyllä oli mukavan eriävät tyylit kavereilla. (Vaikka en politiikkaa niin ymmärräkkään ja historiaan jaksa niin paneutua, hyi minä.)

Kiva että noita tapahtumia on, mutta joo rennompia saisivat olla. :) T.Iso-O, ranskassa kova sana. heh.

7.9.2005 klo 20.35.00  

Lähetä kommentti

<< Home